SKRBIMO ZA CELOVITO ZDRAVJE IN LEPOTO VAŠIH ZOB IN USTNE VOTLINE. POMAGAMO VAM, VAS IZOBRAŽUJEMO IN NUDIMO CELOSTNO OBRAVNAVO USTNE VOTLINE. PACIENTOM OMOGOČIMO ZDRAV, LEP NASMEH IN SAMOZAVESTNO KOMUNIKACIJO Z LJUDMI.
Beljenje zob - varno do svetlejšega nasmeha

Beljenje zob - varno do svetlejšega nasmeha

Author: Zobozdravstvo/Thursday, November 7, 2019/Categories: Uncategorized

Rate this article:
No rating

 

Beljenje v naši zobni ordinaciji je varno, hitrejše in predvsem popolnoma neboleče. Zobe belimo lasersko z BIOLASE - EPIC laserjem. Učinki beljenja so vidni že po 20 minutah. Pomembno je, da zaradi kratkega časa delovanja belilnega gela, ki se aktivira z laserjem (skupno samo 8 minut), po beljenju ne pride do povečane občutljivosti zob oz. skelenja. 

Pred postopkom beljenja morajo biti zobje in dlesni zdravi, brez kariesa, zalivke morajo biti kakovostno izdelane, pacient pa mora vzdrževati ustrezno higieno zob. 

Vsaj 24 ur po posegu beljenja zob se morate izogibati uživanja snovi, ki zabarvajo zobe, kot so kava, čaj, rdeče vino in hrana z močnimi barvili. Poudariti moramo, da belilni gel ne pobeli zalivk in prevlek. Če so v vidnem območju, jih je po beljenju potrebno zamenjati.

Print

Number of views (2350)/Comments (0)

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Estetsko zobozdravstvo pri nas vam zagotovo povrne vso lepoto in belino vašega nasmeha. Z dolgoletnimi izkušnjami vam v Zobozdravstvenem centru Mojce Novljan  v  Novem mestu zagotavljamo storitve na najvišji kakovostni ravni. Usmerjeni smo v vrhunske rezultate in kakovost pri  zdravljenju zob, vsaditvi implantatov, zobni protetiki, čiščenju zobnega kamna, beljenju zob in estetskemu zobozdravstvu.

Intenzivno vlagamo v najnovejšo tehnologijo ter  v zaposlene in njihovo znanje, saj želimo našim pacientom zagotoviti vrhunsko kakovost opravljanja zobozdravstvenih storitev. V letu 2014 smo pridobili mednarodno akreditacijo organizacije Accreditation Canada International, ki preverja standarde kakovosti zdravstvenih ustanov po vsem svetu. Ponosni smo, da presegamo standarde naše stroke in da stremimo k doseganju odličnosti.

© Pušnik-Novljan, okulistika, optika, zobozdravstvo d.o.o. Vse pravice pridržane.