SKRBIMO ZA CELOVITO ZDRAVJE IN LEPOTO VAŠIH ZOB IN USTNE VOTLINE. POMAGAMO VAM, VAS IZOBRAŽUJEMO IN NUDIMO CELOSTNO OBRAVNAVO USTNE VOTLINE. PACIENTOM OMOGOČIMO ZDRAV, LEP NASMEH IN SAMOZAVESTNO KOMUNIKACIJO Z LJUDMI.
V SREDIŠČU POZORNOSTI

V SREDIŠČU POZORNOSTI

Author: Zobozdravstvo/Tuesday, October 1, 2019/Categories: Uncategorized

Rate this article:
3.0

Zobni nakit je modni dodatek, s katerim lahko še dodatno poudarimo vaš lep nasmeh. Pogoj za namestitev kristalčka so zdravi in lepi zobje. 

Postopek je preprost. Kristalček s posebnim postopkom nalepimo na zobno sklenino, tako da jo pri tem ne poškodujemo. Ko se okraska naveličate, ga enostavno odstranimo ali zamenjamo za novega.

 

 

Print

Number of views (2463)/Comments (0)

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Estetsko zobozdravstvo pri nas vam zagotovo povrne vso lepoto in belino vašega nasmeha. Z dolgoletnimi izkušnjami vam v Zobozdravstvenem centru Mojce Novljan  v  Novem mestu zagotavljamo storitve na najvišji kakovostni ravni. Usmerjeni smo v vrhunske rezultate in kakovost pri  zdravljenju zob, vsaditvi implantatov, zobni protetiki, čiščenju zobnega kamna, beljenju zob in estetskemu zobozdravstvu.

Intenzivno vlagamo v najnovejšo tehnologijo ter  v zaposlene in njihovo znanje, saj želimo našim pacientom zagotoviti vrhunsko kakovost opravljanja zobozdravstvenih storitev. V letu 2014 smo pridobili mednarodno akreditacijo organizacije Accreditation Canada International, ki preverja standarde kakovosti zdravstvenih ustanov po vsem svetu. Ponosni smo, da presegamo standarde naše stroke in da stremimo k doseganju odličnosti.

© Pušnik-Novljan, okulistika, optika, zobozdravstvo d.o.o. Vse pravice pridržane.