Estetsko zobozdravstvo, zobni implantati, porcelanske luske.
V SREDIŠČU POZORNOSTI

V SREDIŠČU POZORNOSTI

Author: Zobozdravstvo/Tuesday, October 1, 2019/Categories: Uncategorized

Rate this article:
3.0

Zobni nakit je modni dodatek, s katerim lahko še dodatno poudarimo vaš lep nasmeh. Pogoj za namestitev kristalčka so zdravi in lepi zobje. 

Postopek je preprost. Kristalček s posebnim postopkom nalepimo na zobno sklenino, tako da jo pri tem ne poškodujemo. Ko se okraska naveličate, ga enostavno odstranimo ali zamenjamo za novega.

 

 

Print

Number of views (1713)/Comments (0)

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Obisk pri nas vam zagotovo povrne vso lepoto in belino vašega nasmeha. Z dolgoletno tradicijo vam v Zobozdravstveni ordinaciji Novljan  v  Novem mestu zagotavljamo storitve na najvišji kakovostni ravni. Za vrhunske rezultate skrbimo za vse elemente kakovosti pri  zdravljenju zob, vsaditvi implantatov, zobni protetiki, čiščenju zobnega kamna, beljenju zob in estetskemu zobozdravstvu.

Intenzivno vlagamo v najnovejšo tehnologijo ter  v zaposlene in njihovo znanje, saj želimo strankam zagotoviti vrhunsko kakovost opravljanja zobozdravstvenih storitev. V letu 2014 smo pridobili mednarodno akreditacijo organizacije Accreditation Canada International, ki preverja standarde kakovosti zdravstvenih ustanov po vsem svetu. Ponosni smo, da presegamo standarde naše stroke in da stremimo k doseganju odličnosti.

Stopite v stik z nami

© Pušnik-Novljan, okulistika, optika, zobozdravstvo d.o.o. Vse pravice pridržane.